Boekee Transport
Your "Cool Solutions" partner!
Wie we zijn.

 

Het ontstaan.

Boekee Transport is het bedrijf van Govert en Albertina Boekee. In 2005 ontstond het idee om uit loondienst te gaan en als zelfstandige verder te gaan in het wegvervoer. Daarvoor zijn de benodigde diploma's en certificaten behaald voor het verkrijgen van een NIWO vergunning. Tijdens het opstarten van het bedrijf begon de kredietcrisis en is de start min of meer noodgedwongen uitgesteld. Echter op 1 maart 2011 is Boekee Transport dan echt begonnen en zijn wij gaan rijden voor een vaste opdrachtgever in het zeecontainervervoer.

 

Wie is...

 

Govert Boekee is geboren op 30-08-1977 in Oud-Beijerland en komt uit een echte transportfamilie. Vader en oom zijn beide vrachtwagen chauffeur en Govert ging dan ook al op jonge leeftijd met beide mee. Op middelbare school was de interesse voor het chauffeursvak niet afgenomen en werd er logischerwijs een opleiding tot beroepschauffeur gekozen. Via de Vakopleiding Transport en Logistiek is Govert bij Groenenboom Transport uit Ridderkerk terecht gekomen. Daar heeft hij zich ontwikkeld als chauffeur, eerst met een bakwagen met autolaadkraan en later in het zeecontainervervoer, nationaal en internationaal. Daarom is gekozen om door te gaan in het zeecontainervervoer, hier heeft Boekee Transport het meeste ervaring mee.

Visie.

Boekee Transport gaat in de toekomst proberen door een gedegen en zakelijke aanpak een klantenkring te bouwen die service op een eerlijke manier wil belonen. Door de onderdruk staande tarieven en gestegen brandstofprijzen zal dit een uitdaging zijn die alleen doorbroken kan worden door het verschil te maken in betrouwbaarheid en service. Klanten die op deze manier mee willen werken aan een betere transporttak zijn bij Boekee Transport aan het goede adres. Door samen te werken met een aantal gerenommeerde vervoerders en agentschappen kan Boekee Transport allerhande transporten verzorgen, met het zeecontainervervoer als hoofdactiviteit maar ook in andere vervoersbehoeften kan Boekee Transport bemiddelen. Op alle werkzaamheden zijn ,afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing De Algemene Vervoercondities 2002 (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de Arrondisse-mentsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam. Boekee Transport is lid van TLN en volgt daarin ook de algemene betalingsvoorwaarden van TLN.

Interesse.

Bent u enthousiast geworden over Boekee Transport en heeft u interesse om uw transport door ons te laten uitvoeren, neemt dan contact met ons op en wij zullen zo snel als mogelijk reageren.